Moottorit

posted in: 2015, Tietoa tuotteista | 0

Progress-moottori

Microcar-malliston perinteinen Progress moottori on erittäin luotettava ja väkivahva mopoauton voimanlähde. Progress-moottoria on elinkaarensa aikana päivitetty ja parannettu monessa eri vaiheessa. Lopputuloksena moottorista on kehittynyt luotettava, taloudellinen ja hienokäytöksinen voimanlähde Microcar mopoautoihin. Microcar on jo vuosikausia luottanut Lombardinin valmistamiin moottoreihin, eikä syyttä. Lombardinin moottorit on käytössä osoittautuneet pitkäikäisiksi ja erittäin toimintavarmoiksi. Progress moottori on käytössä lukuisissa eri käyttökohteissa veneistä työkoneisiin joissa luotettavuus ja kestävyys ovat avainasemassa. Microcarin mopoautossa Lombardinin valmistama Progress-moottori on säädetty niin että se on hiljaisimmillaan ja värinättömin silloin kun autolla ajetaan mopoauton käyttönopeutta 45 km/h. Näin moottorista saadaan paras käyttökokemus sen eniten käytetyllä kierrosalueella.

DCI Revolution -moottori

Uusi 492 DCI Revolution -moottori on alusta alkaen mopoautokäyttöön suunniteltu dieselmoottori. Sen suunnittelussa on huomioitu nimenomaan käyttömukavuus. Voimakkaasti vääntävä moottori on entistäkin hiljaisempi ja värinätön. Sen polttoaineenkulutus on minimaalista, samoin CO2-päästöt ovat hyvin pienet. Moottori on erittäin luotettava sekä edullinen ja helppo huollettava.

Parasta moottorissa on kuitenkin Smart Drive -teknologia, eli moottorissa on mopoautossa äärimmäisen tarpeellinen ryömintätoiminto, jonka ansiosta auto lähtee ryömimään, kun jalan nostaa jarrulta.  Tämän ansiosta auton liikkeellelähtö ja pysäköinti on ennennäkemättömän helppoa ja tasaista. Revolution –moottoreilla varustettuihin autoihin on mahdollista valita mukaan ilmastointilaite.

Moottorivaihtoehdot:

Revolution DCI 492
Progress
Tyyppi: 4-tahti, 2 sylinterinen 4-tahti, 2 sylinterinen
Sylinteritilavuus: 480 cm3 505 cm3
Sylinterin isku / halkaisija: 46 mm / 69 mm 62 mm / 72 mm
Moottorin jäähdytys: neste neste
Max. teho kW 4 kW / 3200 kierrosta/min 4 kW / 3000 kierrosta/min
Max. vääntö: 26 Nm / 1400 kierrosta/min 17 Nm / 1700 kierrosta/min
Polttoaineen syöttö: Commonrail yhteispaineruiskutus polttoaineen suorasuihkutus
Akku: 12 V / 40 Ah / 320 A 12 V / 40 Ah / 320 A
Vaihtovirtalaturi: 55 A / 480 W / hihnaveto 55 A / 480 W / hihnaveto
Polttoainesäiliö: 17,5 litraa 17,5 litraa
Vaihteisto: Automaattinen portaaton variaattorivaihteisto
sähköohjattu kytkin
Automaattinen portaaton variaattorivaihteisto
Suunnanvaihtaja: Dual Drive, eteen ja taakse Dual Drive, eteen ja taakse
Polttoaineenkulutus: 2,5 litraa/100 km 3,57 litraa/100 km
Päästölukemat CO2 Kategoria A: 65 g/km Kategoria A: 92,9 g/km